Kατερίνα Καινούργιου : ” Aν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι , ας πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη ” !!!

Στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη διαδικτυακή του εκπομπή αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και είπε

“Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου” ήταν η δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα”, ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Κάποιοι μπορεί όχι αλλά οι περισσότεροι που είμαστε εδώ είμαστε για βιοποριστικούς λόγος αλλά και το αγαπάμε αυτό που κάνουμε” προσέθεσε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ