Κατερίνα Γερονικολού : ” Ο Γιάννης είναι η σταθερά μου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στο περιοδικό Ιn style και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της συνύπαρξη με το Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και πως βιώνει τον έρωτα μαζί του στη ζωή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη. Είναι πολύ ταλαντούχος και κοινός μας στόχος είναι να υπογράφουμε δουλειές με πίστη, πάθος, αφοσίωση και πολύ μεράκι”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μιλώντας για τον έρωτα η Κατερίνα Γερονικολού υπογράμμισε: “Αν και τόσο κλισέ, ο έρωτας αν ήταν μάθημα θα ήταν η Χημεία. Ένα συναίσθημα μαγνήτης που θέλεις να το ζεις καθολικά. Και έχω τη χαρά και την ευτυχία να το ζω. Διότι στις μέρες μας εκλείπει η φλόγα του έρωτα και της αγάπης. Εκλείπει το φλερτ, η συντροφικότητα. Όταν το έχεις όμως, πρέπει να το ζεις, να το αγαπάς και να το φροντίζεις”.

Τι θα ήθελε για το μέλλον; “Να μη χαθούν και να μην αλλάξουν τα συναισθήματά μας. Ο Γιάννης είναι η σταθερά μου. Ειδικά σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο – στήριγμα” εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ