«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ…» !!!

Ο Γιάννης Μπέζος πάντοτε έχει άποψη και ιδιαίτερα σοβαρή για αρκετά θέματα, πόσο μάλλον τα καλλιτεχνικά, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στην αμισθί εργασία.

Αφορμή υπήρξε η αγγελία που είχε βάλει στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Βασιλόπουλος μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για να συμμετέχουν στη νέα του ταινία χωρίς όμως, αμοιβή.

Η απάντηση του Μπέζου για την αμισθί εργασία
«Δεν έχω δουλέψει ποτέ δωρεάν, αλλά αυτό πάντα υπήρχε. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρωνόντουσαν, υπήρχαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι είχαν μισθό, αλλά και πάλι δεν πληρωνόντουσαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Εξήγησε ότι «Το θέατρο έχει αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί, θεωρεί ότι το θέατρο περιμένει αυτόν ή αυτήν και είναι πολύ φυσικό και ωραίο. Μετά ξεκινάνε οι δυσκολίες».

«Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα μείνουν όλοι στο τέλος, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι η πραγματικότητα. Έχουμε αρκετές σκηνές, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνονται με αξιοπρεπή μισθό είναι ελάχιστοι», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ