Καλομοίρα για Eurovision : ” Kάτι μου έχει κολλήσει , θέλω να ξαναπάω ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν καλεσμένη βρέθηκε η Καλομοίρα η οποία και αναφέρθηκε στην επιθυμία της να πάει ξανά στη Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

 “Το χάρηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι πιο ντροπαλή απ’ ό,τι νομίζεις αλλά όσο πιο μεγάλη είναι η σκηνή τόσο πιο πολύ ανοίγομαι. Ήταν αξέχαστη εμπειρία, ο κόσμος να τραγουδάει κάθε στίχο, να έχει κέφι. Ήταν όνειρο”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχουν καλύτεροι fans από τη Eurovision. Και είναι το μεγαλύτερο show παγκοσμίως, γιατί όλοι μου λένε για το Super Bowl… δείτε τα νούμερα. Κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση η Eurovision”.

“Θα δούμε με το καλό ό,τι είναι στη μοίρα να γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ, γιατί και η Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία… και επειδή και οι τρεις πήραμε την τρίτη θέση, μου έχει κολλήσει να πάω” τόνισε η ίδια.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα και τη μουσική, λέγοντας: “Ήθελα τόσο καιρό να επιστρέψω, μου έστελναν και μηνύματα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ότι δεν είμαι έτοιμη μέσα μου. Ένιωθα ότι δεν ήταν το σωστό timing, τώρα όμως κατάλαβα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ