” Kαι ο ΑΝΤ1 θέλει τον Λιάγκα και ο Λιάγκας τον ΑΝΤ1 ”

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος διευθυντής του Yupiii.gr μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται για τις διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με το Γιώργο Λιάγκα . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Ο ΑΝΤ1 φυσικά έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίσει αλλά είναι μια γενναία περικοπή budget, η οποία θα περιορίσει σε κάθε περίπτωση τις δυνατότητες του ‘Πρωινού’ τόσο σε πρόσωπα μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Φυσικά και θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα στο δυναμικό τους, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θεωρώ ότι και ο Γιώργος Λιάγκας θα ήθελε να μείνει στον ΑΝΤ1, αν μπορεί να εξασφαλίσει την εκπομπή του, όπως ο ίδιος σκέφτεται ότι πρέπει να στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό”.

Η μετακίνηση στην αρχική ώρα προβολής
Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι “Είναι δεδομένο ότι δέχονται το αίτημά του να πάει ξανά στην αρχική του ώρα μετάδοσης, το 10:00-13:00. Να πούμε ότι έχει τουλάχιστον άλλη μία, τουλάχιστον, δυνατή πρόταση από άλλο τηλεοπτικό δίκτυο για πρωινή ζώνη και κάτι ακόμα, θα έλεγα. Νιώθω όμως ότι και ο ίδιος, αν βρεθεί η χρυσή τομή, δε θέλει να αποχωριστεί τον ΑΝΤ1. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση Υπάρχει πρόταση, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει η πρόταση και υπάρχει και η πρόθεση να συνέχισε”.

“Μετά από μια δύσκολη σεζόν, όλα κρίνονται από μηδενικής βάσεως θα έλεγα και για αυτό κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η διαπραγμάτευση. Μακάρι και θεωρώ ότι θα έχει θετικό πρόσημο στο τέλος. Δε θα είναι ατελέσφορη” είπε καταληκτικά ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ