Ήβη Αδάμου : ” Ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου , το ξέρουν οι περισσότεροι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο εορταστικό Τετ- α – Τετ βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλλης και η ίδια αναφέρθηκε στη καταγωγή της από τη πλευρά της μητέρας της .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια, γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας, παρ’ όλο που γίναμε γονείς», ανέφερε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

«Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα, ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα», εξομολογείται η τραγουδίστρια για τον ερχομό του μωρού στη ζωή τους.

Όσον αφορά την καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, η Ήβη Αδάμου παραδέχεται: «Ποτέ δεν έκρυψα τη βουλγάρικη καταγωγή μου. Το ξέρουν οι περισσότεροι, απλά τους φαινόταν περίεργο που μιλούσα κάποιες φορές βουλγαρικά. Ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν είναι».

«Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη, όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουϊνέλης για την Ήβη Αδάμου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ