” Ήταν σοκαριστικό το ” φευγιό ” του Νίκου Σεργιανόπουλου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Πούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ” Λοιπόν ” και στη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ηθοποιός . Μάλιστα αναφέρθηκε και στο Νίκο Σεργιανόπουλο καθώς είχαν συνεργαστεί στους ” Δυο Ξένους ” . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Έχετε αγαπηθεί πολύ μέσα από τους ρόλους σας. Αρκεί μόνο το ταλέντο ή χρειάζονται κι άλλοι παράγοντες;

Το ταλέντο είναι απαραίτητο, αλλά χρειάζεται και πειθαρχία, γιατί από τη στιγμή που χτυπάει το τρίτο κουδούνι, πρέπει να λειτουργήσουν όλα ρολόι. Οι ηθοποιοί πρέπει να δίνονται σε αυτό που κάνουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που το υπηρετούν πραγματικά. Αν κάποιος το κάνει μόνο για το εξώφυλλο και τη δημοσιότητα, είναι σίγουρο ότι δεν θα πετύχει.

Πώς νιώσατε όταν πληροφορηθήκατε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου;

Σοκ, μεγάλο. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικός συνάδελφος και ηθοποιός. Είχε να δώσει ακόμα πολλά πράγματα. Άνθρωπος του θεάτρου. Με εμάς που ήμασταν πιο νέοι στον χώρο, ήταν υποστηρικτικός πολύ. Ήταν σοκαριστικό το «φευγιό» του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ