Ισμήνη Παπαβλασοπούλου : Αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα ! ” Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι …” !!!

Στο ΟΚ και στο Γιώργο Πράσινο μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και είπε

Έχεις ερωτευτεί ή σε έχουν ερωτευτεί περισσότερο;

Και τα δύο. Έχω υπάρξει και ερωτευμένη πάνω από μία φορά και με έχουν ερωτευτεί πολύ. Είναι όμορφο συναίσθημα.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Είχες δεσμό με ξένους;

Ναι, δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Μία από τις καλύτερές μου σχέσεις – ήταν γύρω στα δύο χρόνια, αλλά πολύ μεγάλη σε ένταση– ήταν με Αμερικανό. Ωστόσο, νομίζω πως τα άτομα με τα οποία έχω ταιριάξει είναι εκείνα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα, που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες, να ζήσουν έξω, που «μιλάμε την ίδια γλώσσα». Όταν έχεις τα ίδια ερεθίσματα, τότε είναι πιο εύκολη η σχέση.

Τώρα πώς είναι η προσωπική σου ζωή;

Έχω έναν χρόνο να ερωτευτώ. Από θέμα σχέσης, χώρισα πρόσφατα.

Δεν το καταλαβαίνω. Άλλο ο έρωτας και άλλο η σχέση;

Ναι. Συμβαίνει, είναι φυσιολογικό, όχι; Δεν ερωτευόμαστε την κάθε μας σχέση. Και μιλάω με ειλικρίνεια, γιατί πολλοί το κάνουν, λίγοι το παραδέχονται. Ο σύντροφος που ήμουν μαζί του τελευταία προφανώς μου άρεσε, ήταν υπέροχος ο τρόπος που με διεκδίκησε, περάσαμε καταπληκτικά μαζί, άλλα έληξε. Με ωραίο τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ