Ιωάννης Μελισσανίδης : ” Ποιον έχει να φοβηθεί ένα παιδί που θέλει να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης και είπε τα εξής

«Ήμουν ένα ανήσυχο παιδί, γι’ αυτό άλλωστε έγινε και “ενοργανίστας”. Στο bullying απαντούσα με bullying, αν με προσβάλλεις για την προσωπική μου επιλογή, τη μητέρα ή την αδελφή μου, θα τα “ακούσεις” όπως πρέπει», είπε αρχικά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και συνέχισε: «Δέχθηκα bullying στο κομμάτι του σεξουαλικού προσανατολισμού από τους δημοσιογράφους στο Σίδνεϋ. Δε “μάσησα”, τους… μάσησα. Ο καθένας να ακολουθεί την καρδιά και την ψυχή του, η απόφαση είναι ξεκάθαρα δική σου», τονίζοντας παράλληλα: «Ποιον έχει να φοβηθεί ένα παιδί που θέλει να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό; Ποιον έχει να φοβηθεί; Το Σύνταγμα το προστατεύει. Ούτε οι ίδιοι του οι γονείς δεν έχουν δικαίωμα να του πουν ποιον θα αγαπήσει».

«Εννοείται πως πρέπει να έχουν δικαίωμα τα ομόφυλα ζευγάρια στο θέμα της τεκνοθεσίας. Το παιδί έχει ανάγκη από ένα περιβάλλον αγάπης. Έχω σκεφτεί να γίνω γονιός, θα το ήθελα και πιστεύω πως θα ήμουν πολύ καλός», κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε πως προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ