Iωάννα Τούνη : ” Ουστ στα κομπλεξικά φίδια που ξεσπούν την κακία τους ” !!!

ΗΙωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία τροφοδοτεί τα προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Η δημοφιλής influencer αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων και έχουν σχολιαστεί για διάφορους λόγους, με την ίδια, όμως, να κρατάει το επίπεδό της και να μην παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται.

Η Ιωάννα Τούνη και η στάση της στους τοξικούς followers
Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Tik Tok, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της ποια θα είναι η αντίδρασή της στα φαρμακερά σχόλια που θα λαμβάνει στα social media το 2024.

Έχοντας τη βαφή στα μαλλιά της, η επιχειρηματίας αποκάλυψε με το δικό της στιλ πως θα κάνει μπλοκ τους συγκεκριμένους followers που έχουν βυθιστεί στην τοξικότητα.

«Εγώ σε όλα τα προσβλητικά σχόλια που θα λάβω από φαρμακερές οχιές το 2024. Ουστ στα κομπλεξικά κ@λόφιδα που ξεσπούν στα social media την κακία τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ