Ιωάννα Τούνη : ” Ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή ” – Το κοινό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου !!!

Το πρώτο τους παιδί θα φέρουν στον κόσμο σε λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Στις 10 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της Ιωάννας Τούνη, οι δυο τους με ένα παρτυ έκπληξη από τους φίλους τους έμαθαν ότι το παιδί που περιμένουν είναι αγόρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Με ένα βίντεο από τη στιγμή της ανακοίνωσης του φύλου του μωρού τους η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε τα πρώτα της συναισθήματα λέγοντας: “It’s a #boy! 🍼👶🏼 Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή. Σ’αγαπώ @dimitris_alexandrou ❤️”

https://www.instagram.com/reel/ChIOdP9o6iZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ