Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έφυγε το πιστόλι μες στον κόσμο και μείναμε άφωνες» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο ” Καλύτερα Δεν Γίνεται ” μίλησε η Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία και αναφέρθηκε στη παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και στη σειρά ” Το σόι σου ” και τα μηνύματα που έλαβε . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«και βέβαια το Σόι ήταν σταθμός στην καριέρα μου, πέντε χρόνια με έναν ρόλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα αλλά και από τον κόσμο. Ήταν πολύ βασικός σταθμός τηλεοπτικά για μένα».

«Για τον ρόλο μου είχα κάνει μια μεγάλη έρευνα γιατί έπρεπε να δω τι συμβαίνει με το κομμάτι των εξωσωματικών καθώς είναι ένα λεπτό ζήτημα. Τα μηνύματα που πήρα ήταν πάρα πολλά από πάρα πολλές γυναίκες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία».

«Το τελευταίο ευτράπελο πάνω στη σκηνή συνέβη πριν από δύο, τρεις μέρες στο θέατρο Αλίκη. Σε μια σκηνή υπάρχει ένα πιστόλι όπου γίνεται μια πάλη και δεν το κρατάω εγώ. Μέσα από την πάλη φεύγει το πιστόλι και πέφτει κάτω στον κόσμο. Μένουμε άφωνες! Λέω, «τώρα τι θα γίνει που πρέπει να πάρω το πιστόλι» και συνεχίζω μέσα από τον ρόλο, κατεβαίνω από τη σκηνή, παίρνω το πιστόλι και συνεχίζουμε την πάλη. Ήταν πολύ αστείο» συμπλήρωσε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ