Ηλίας Γκιώνης: Όταν βρέθηκε ως μαθητής Λυκείου στην Πάνια – «Φοβούνται μην κάνω τα παιδιά τους γκέι» !!!

Στην επικαιρότητα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής, ο οποίος μέσα από τα social media πέρασε σε αποκαλύψεις για τους Έλληνες influencers, με τους οποίους ξεκίνησε μια διαδικτυακή διαμάχη.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ήταν το 2017 όταν ο Ηλίας Γκιώνης ως μαθητής Λυκείου, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια προκειμένου να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε κυρίως από γονείς συμμαθητών του, όταν εξελέγη στο 15μελες, όπου και μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα. Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ