Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης είναι για μένα ηρεμία, είναι ο κύκλος μου»

Στο In style και στη Ξένια Ιωάννου μίλησε η Ηλιανα Παπαγεωργίου και είπε

Πέντε χρόνια αφού χωρίσαμε βρεθήκαμε πρόπερσι στον δρόμο. Δεν ήμουν διατεθειμένη να δώσω δεύτερη ευκαιρία, γιατί ποτέ δεν πίστευα σε αυτές. Είναι όμως διαφορετικά τώρα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος και είμαι ο ίδιος άνθρωπος – απ’ ό,τι μου λέει – αλλά με λυμένα κάποια «θέματα» που είχαμε τότε και δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε μεταξύ μας», παραδέχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν είναι θέμα χαρακτήρα ή συμπεριφοράς, είναι θέμα εξέλιξης. Τότε είχαμε τελείως διαφορετικές συνισταμένες. Όταν τον είδα τυχαία και ξαναμιλήσαμε, ήταν σαν κάτι να πάτησε μέσα μου ένα κουμπί και ξαφνικά ένιωσα μια ηρεμία, κατάλαβα ότι τώρα αισθάνομαι οικεία», συμπληρώνει το μοντέλο για τον σύντροφό της.

«Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με ξέρει και με αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει ότι δεν έχω δεύτερη σκέψη απέναντί του και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά», εξομολογείται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ