Ηλιάνα Παπαγεωργίου : ” Δε νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον που ήταν πιο ευκατάστατος από εμένα ” !!!

Σε event ομορφιάς έδωσε μέρος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είπε τα εξής «Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είναι καλό παιδί, είναι πολύ καλόψυχος. Δε νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον που ήταν πιο ευκατάστατος από εμένα. Δεν το έχω τσεκάρει όμως» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θα ακουστούν τα επίσημα και μετά θα τα πούμε. Το Shopping Star το έχω λατρέψει, περνάω καταπληκτικά» είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι η εκπομπή Tv Stars Παρουσιάστε ταιριάζει στην Έλενα Χριστοπούλου.

«Ακολουθώ τους πρώην μου στο Instagram. Ο σύντροφός μου δεν είναι των εκπλήξεων γιατί δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ