Η Τένια Μακρή μιλά για την απόφαση να αφήσει την Αθήνα και το πως διαχειρίστηκε την απώλεια του συζύγου της και τη μάχη της με το καρκίνο !!!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “MEGA Καλημέρα” μίλησε η Τένια Μακρή.

Η γνωστή συγγραφέας και ψυχολόγος μίλησε για τη νέα της ζωή στο Πήλειο, εκεί όπου απομονώθηκε για 11 μήνες περνώντας μακριά από το αστικό τοπίο τους μήνες της καραντίνας.

“Η μόνη που μου έλειπε ήταν η κόρη μου. Να έρθει κοντά μου, να την πάρω αγκαλιά” παραδέχθηκε η Τένια Μακρή, συμπληρώνοντας: “Κάποια στιγμή μού είπε η κόρη μου ‘μάνα, δε νομίζω να γίνεις γιαγιά’. Της λέω ‘αγάπη μου, εγώ μάνα ήθελα να γίνω. Γιαγιά θα πρέπει να με κάνεις εσύ, αυτό το θέμα δεν με αφορά’. Ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω μόνη μου δεν μπορώ να το απαιτήσω”.Όσον αφορά το θάνατο του συζύγου της είπε “Δεν ήταν εύκολο. Μου πήρε 5 χρόνια να συνηθίσω πως τον άνθρωπο αυτό δεν θα τον ξαναδώ. Μέχρι τα 3 χρόνια μπορώ να σου πω ότι τον αναζητούσα στο πλήθος. Έβλεπα έναν άνδρα ψηλό και ψαρομάλλη και έλεγα πως είναι αυτός. Δεν ήταν εύκολο, πήρα βοήθεια ώστε να πενθήσω έτσι για να μπορέσω μετά να σταθώ στα πόδια μου και να προχωρήσω απελευθερωμένη”. Έπειτα για τη μάχη της με το καρκίνο είπε “Όταν έμαθα πως νοσούσα από καρκίνο του μαστού είπα ‘εντάξει, τι κάνουμε μετά;’. Και στη συνέχεια, ο λόγος που ζήτησα βοήθεια ήταν για να μπορέσω να φύγω από τον φόβο της επανεμφάνισης” . Και τέλος όσον αφορ΄α τη τηλεόραση και τη σχέση της με το χρόνο

“Δεν θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να είμαι με συνεχή παρουσία στην τηλεόραση. Ίσως θα ήθελα να έχω κάποια συμμετοχή, αυτό. Τίποτα περισσότερο” ξεκαθάρισε η Τένια Μακρή για την ενασχόλησή της με το τηλεοπτικό τοπίο.

Όσο για το πέρασμα του χρόνου δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Νιώθω πως μεγαλώνω ωραία. Αντιλαμβάνομαι πως το κορμί μου γίνεται δυσκίνητο. Πονάει η πλατούλα μου και δεν μπορώ να κάνω με μεγάλη ευχέρεια κάποια πράγματα. Ήταν καλή η φύση μαζί μου, έχω καλό κύτταρο. Δεν χρειάστηκε κάποια αισθητική επέμβαση. Τώρα αν θα χρειαστεί, θα το σκεφτώ. Αν ξεκρεμάσω και λιγάκι, μπορεί να συμμαζέψω κάτι. Εντάξει…”.

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ