Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου : ”O αδερφός του Ασημακόπουλου πέθανε από καρκίνο ”!!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Τριαντάφυλλου είναι αρκετά μεγάλη . Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν ο οποίος και έχει αποχωρήσει προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Ασημακόπουλο εξηγώντας το άγνωστο δράμα του . Δείτε τι έγραψε και παρακάτω :

Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί με τον Κορρο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους…. Συνειδητοποιώ πόσο ελλειπή εικόνα έχει ο κόσμος για αυτά που συμβαίνουν. Μου ζητάτε με μηνυματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπερ του Ασημακοπούλου κοκ. Αρνούμαι. Παίρνω την θέση του Ανθρώπου.

Για τα θετικά Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασημακόπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλιπούς εικόνας. Ο Ασημακόπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ φιλότιμο άτομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί.

Για τα θετικά Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασημακόπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλιπούς εικόνας. Ο Ασημακόπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ φιλότιμο άτομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί.

Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο. Εύχομαι να τα βρούνε με τον Νταφυ γιατί τους άφησα φίλους. Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Αλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα….

Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακόπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφία σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας…

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ