Η Σοφιάνα Αβραμάκη ” αδειάζει ” την Κατερίνα Δαλάκα : ” Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε στα γενέθλια του Τάκη Καραγκούνια και εκεί βρέθηκε η κάμερα του Καλοκαίρι Yes και κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που δείχνουν τη Κατερίνα Δαλάκα να τρώει στο Survivor All sTAR . Πιο συγκεκριμένα είπε

 «αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν είναι και ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι; Μάλλον, που αποβλήθηκε από το παιχνίδι; Άρα δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα. Ούτε νομίζω πως το έχει αρνηθεί και ποτέ».

«Νομίζω ότι πήγαν να της χρεώσουν κάτι το οποίο δεν είχε κάνει. Τώρα, ο τρόπος που διέρρευσε… Δεν ξέρω… Άκουσα διάφορα, δεν ξέρω τώρα αν κάποιος είναι ικανός να εκθέσει έναν άνθρωπο έτσι».

«Δεν έχω ιδέα για το Survivor All Star 2! Το άκουσα και γω αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά. Επειδή έχω ξαναμιλήσει και έχω πει πως θα ήθελα να πάω όμως στο All Star, γιατί να μην θέλω τώρα;» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ