Η Σοφία Ζαχαράκη απάντησε στη σεξιστική επίθεση Τζημέρου : ” Η αγάπη για τα παιδιά δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές ” !!!

Τη σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο σχολίασε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, σημειώνοντας πως “η αγάπη για τα παιδιά και η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και σίγουρα δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές”.

Συγκεκριμένα απαντώντας στις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου ο οποίος είπε πως “ευτυχώς που ιδρύθηκε υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε”, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας δήλωσε: “Θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου και νομιζω και από τη δυνατότητα να διοικήσω. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές επιλογές μου και δεν αφορούν κανένα. Σίγουρα η αγάπη για τα παιδιά και η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και σίγουρα δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές”.

Πηγή: Thetoc.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ