«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη στο ερωτικό κομμάτι» – Έξαλλη η Φαίη Σκορδά !!!

Για την σχέση που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν αυτή παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε πρώην φίλος της στο Πρωινό. Ο ίδιος έκανε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις που ενόχλησαν έντονα την Φαίη Σκορδά.

«Κάτι είχα κάνει κι εγώ, ναι! Πριν τη σχέση της με τον Μάνο αλλά τα είχε με άλλους και τότε. Το έκανε συνέχεια η Ρούλα αυτό! Ε, στην αρχή ήθελε σχέση αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι παίζει μπάλα με όλους και απλά το είδα σε τέτοια φάση εγώ, δεν το συνέχισα.

Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο έτσι! Όπως τα βλέπεις τα βίντεο που περπατάει, έτσι! Ένα χαμένο πράγμα! Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80… ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις!

Γενικά στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη επάνω στο ερωτικό κομμάτι. Τώρα ο Μάνος πως τα έφτιαξε μαζί της, δεν ξέρω…», είπε ο πρώην φίλος της.

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με αυτά που άκουγε και είπε σε έντονο ύφος: «Αλήθεια τώρα; Δεν θα κατηγορήσουμε μια γυναίκα για τις σχέσεις που είχε. Να κατηγορήσουμε τότε και τους άντρες».

https://youtu.be/qch7lROwr1Q

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ