” Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της με αυτό που έκανε ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Σάσα Σταμάτη μίλησε στη κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στη βαθμολογία που έδωσε το Σάββατο η Μαρία Μπακοδήμου στο J2US στη Μάρα Μεϊμαρίδη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Στο J2US κάνουμε πλάκα. Δεν είναι μουσικό παιχνίδι για να βγάλει τραγουδιστή ή τραγουδίστρια. Πάμε εκεί για να περάσουμε καλά. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια υπέροχη γυναίκα, ερχόταν πρώτη κι έφευγε τελευταία και κανένας άνθρωπος δεν αξίζει μηδέν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, μπορείς να ρωτήσεις τη Μαρία. Αδικεί τον εαυτό της η Μαρία με αυτό που έκανε. Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ