Η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα : ” Είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω , είμαι πολύ χαρούμενη ”

Στο Happy Day βρέθηκε χθες η Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στη σχέση της με το Γιώργο Λιάγκα και είπε

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο. Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Και συνέχισε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα και ο Θεός δεν το ξέρουμε. Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου».

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση μου γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Όταν προχωρήσει μια κατάσταση θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου. Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι οι φίλοι, ειδικά αυτή τη χρονιά που για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ