Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο Θέατρο !!!

Επιστρέφει στο θέατρο έπειτα από δύο δεκαετίες η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της “χρυσής” εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είπε το μεγάλο “ναι” και θα τη δούμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε, αν και πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της. Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων και με τη Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Θυμίζουμε πως ήταν παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, όταν έγινε γνωστό πως η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου “Σωτηρία”, έχοντας φριχτούς πόνους σε όλο το σώμα της, μυαλγίες, πόνο στο στήθος και βαρύ βήχα. Η ηθοποιός πίστεψε στην αρχή ότι έχει κολλήσει κορονοϊό. Ωστόσο το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό. Η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της και λίγες ημέρες αργότερα, όταν πια ήταν καλά, επέστρεψε στο σπίτι της.

Πηγή : Fthis.gr



Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ