Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο Love It – «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» !!!

Όπως είδαμε σήμερα έπειτα από αρκετές μέρες απουσίας η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στο Love it και είπε τα εξής

«να ‘μαστε λοιπόν και εμείς! Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε».

«Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους».

«Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΣΚΑΪ. «Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ