Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει : ” Αν ήξερα ό,τι ακολούθησε , θα ζητούσα να μην παίξουμε το θέμα ”

Στο Buongiorno σχολίασαν τις δηλώσεις του Χρίστου Κούγια και η Φαίη Σκορδά πήρε θέση και για το unfollow στη μητέρα του Εύη Βατίδου . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Την Παρασκευή παίξαμε εμείς το θέμα με το unfollow και θέλω να πω κάποια πράγματα. Μίλησα με τον Χρίστο στο τηλέφωνο και ήταν κάτι που δεν τους άρεσε. Εγώ σέβομαι ένα παιδί και την όποια σχέση έχει με τη μητέρα του. Σε αυτές τις δηλώσεις όμως, εμείς οι δημοσιογράφοι κάναμε τις ερωτήσεις. Η κ. Βατίδου ήθελα να βγει να πει κάτι, τα διάβασε, ήταν προμελετημένο. Στον Χρίστο όμως τις ερωτήσεις τις έκαναν οι δημοσιογράφοι. Δεν είχε σκοπό να πει κάποια πράγματα, ούτε για το follow ούτε για το unfollow” σχολίασε η παρουσιάστρια.

“Είδαμε έναν αδελφό προστατευτικό και πολύ γλυκό. Αν ήξερα ό,τι ακολούθησε, θα ζητούσα να μην παίξουμε το θέμα. Πρέπει να υπάρχουν και κάποια φίλτρα. Βλέπω έναν άνθρωπο που δεν θέλει ίντριγκες, δεν θέλει κόντρες, δεν θέλει να προκαλεί και βλέπω έναν αδελφό πολύ προστατευτικό με την αδελφή του. Αισθάνομαι ότι έπρεπε να τον προστατέψω. Τον παίρνουμε όλοι από όλες τις εκπομπές δέκα φορές την ημέρα, οπότε είναι λογικό να κάνει κάποιες αναρτήσεις” τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ