Η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη : ” Όταν πέφτουν τα φώτα του J2US , συνειδητοποιώ ότι είμαι μόνος ” !!!

Όπως είδαμε τη Παρασκευή καλεσμένος στο ” Καλό Μεσημεράκι ” βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος και αναφέρθηκε στο J2US ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη προσωπική του ζωή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Όταν πέφτουν τα φώτα του Just, την Κυριακή που ξυπνάω ή και τη Δευτέρα, είναι οι χειρότερες μέρες μου, γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου. Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που σε αγκαλιάζει το Σάββατο, το κοινό που σε τραβάει για φωτογραφίες και σου λέει την πλάκα του «ξεφουσκώνει» την Κυριακή και αυτό το κενό αίσθημα πονάει… και το έχουμε ζήσει όλοι οι άνθρωποι στην τηλεόραση» «Ίσως επειδή είμαι ελεύθερος, ξέρεις ποιο είναι αυτό που πονάει πολύ; Όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι κι είναι άδεια η άλλη θέση… και αυτό είναι μια αλήθεια. Ο κόσμος μας έχει συνηθίσει να λέμε μόνο χαρούμενα πράγματα» παραδέχεται ο παρουσιαστής. «Είναι πολύ μεγάλο το μερίδιό μου σε αυτό, ίσως είναι η ζωή μας τέτοια»
Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε: «Δεν ξέρεις πως είμαι πίσω από τις κάμερες, στην καθημερινότητα. Δεν θέλω να είμαι μόνος. Όσο μεγαλώνουμε θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει συναισθηματικά. Γιατί το σαρκικό είναι εύκολο να το βρεις… και το ξέρεις καλά»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ