Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη : ” Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί …” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη και είπε «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Θεωρώ λίγο δεδομένα τα καλά που έρχονται στη ζωή μου. Στα κακά πάλι, ζορίζομαι. Δε νομίζω ότι έχω κάνει ποτέ κάποια πυρηνική αλλαγή στη ζωή μου.

Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί ή δεν κάνει κάτι για εμένα τόσο διαφορετικό δεν είναι τυχαίο. Είναι στο να μην αλλάξω ένα status quo, το οποίο με ήθελε πάντα το παιδί μίας οικογένειας, άρα η αλλαγή προέκυψε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μίας οικογένειας.

Με έναν τρόπο δικό μου, όχι απαραίτητα σωστό και λειτουργικό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα, δηλαδή, άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι, για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος. Αλλά, με έναν τρόπο βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία είναι… Τα λίγο ζόρικα και λίγο ντε μί, τα σέρνω τόσο πολύ μέσα μου, που κάποια στιγμή σπάνε από μόνο τους. Και από τη μια μεριά ξέρω μέσα μου ότι καλά κάνανε και σπάσανε, γιατί έτσι όπως τα είχα τραβήξει, θα σπάγανε. Από την άλλη λέω, “κοίτα να δεις, καλά τα έλεγα, και έγινε αυτό που φοβόμουν”. Όταν την προηγούμενη μέρα έλεγα, “εγώ αυτό δε μπορώ να το συνεχίσω άλλο, πρέπει να αλλάξει”. Την επόμενη είμαι να πεθάνω. Έτσι κάπως κοροϊδεύω τον εαυτό μου, κάπως κρύβομαι εγώ από τον εαυτό μου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ