Η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλο : ” Δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου με αυτό το σχόλιο αλλά τον εαυτό του ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Κατερίνα Καινούργιου . Πιο συγκεκριμένα είπε «Δεν θέλω να υπερβάλλω για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο που από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου», τόνισε η παρουσιάστρια.«Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα», πρόσθεσε από την πλευρά της η Νανά Παλαιτσάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ