Η Ελένη Χατζίδου για την Emilia Vodos : ” Ό,τι κι αν νομίζεις ότι είσαι , δεν κάνει να μιλάς υποτιμητικά για άλλους ανθρώπους ” !!!

Τα βέλη της έριξε νωρίτερα το πρωί η Emilia Vodos για τις παίκτριες του Tv Queen. Τα σχόλιά της δεν άρεσαν καθόλου στον Ετεοκλή Παύλου και στην Ελένη Χατζίδου και στράφηκαν εναντίον της.

«Είναι από τις φορές που αλλιώς θα μιλούσα στην παρέα μου για αυτό που άκουσα μόλις τώρα κι αλλιώς θα μιλήσω τηλεοπτικά» είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συνέχισε: «Χαμογελούσα μέχρι που άκουσα την Emilia Vodos και πραγματικά δεν το πίστευα. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μίλησε για το Tv Queen και για τις κοπέλες γενικότερα ότι είναι β’ και γ’ κατηγορίας. Για το virality. Ο λόγος που γίνονταν viral στο My Style Rocks, δεν ήταν επειδή είχαν κάποιο αστείο;»

«Ό,τι κι αν νομίζεις ότι είσαι, δεν κάνει και δεν είναι σωστό να μιλάς τόσο υποτιμητικά για άλλους ανθρώπους. Πες τα στους φίλους σου… Εγώ λέω να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του» συμβούλευσε η Ελένη Χατζίδου την Emilia Vodos.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ