Η Δήμητρα Παπαδήμα στην Ιωάννα Μαλέσκου : ” Mε πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου ” !!!

Η Δήμητρα Παπαδήμα το πρωί της Τετάρτης (12/10) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη συζήτηση από τις δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου, ο οποίος είπε ότι η Δήμητρα Παπαδήμα είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στην ηθοποιό, αφού δέχτηκε να βγει στην εκπομπή για να μιλήσει για την θεατρική παράσταση “Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι”.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στο σπίτι μου σήμερα πρωί πρωί για να σας μιλήσω για την παράσταση μου “Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι”… Γι’ αυτό ήρθαμε να πούμε. Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να το πω, δεν σηκώθηκα για να…εγώ σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα. Εντάξει;» με την Ιωάννα Μαλέσκου να της λέει ότι δεν γνώριζε κάτι για την συμφωνία.

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για την παράστασή της, αλλά και για το ελληνικό #metoo, ενώ όταν η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην έναρξη της συζήτησης και στην “παρεξήγηση” που δημιουργήθηκε,η ηθοποιός είπε: «Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μου, την οποία έχω φτύσει αίμα να την κάνω».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ