Όπως είδαμε χθες στο Μega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα η οποία και ανέφερε πως θα πάει ως εθελόντρια στα σύνορα Πολωνίας Ουκρανίας προκειμένου να βοηθήσει στο πόλεμο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε όλοι το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Ένας πόλεμος κοντά ή μακριά, είναι πόλεμος. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς»
«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου. Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.
Τέλος,συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα: «Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβί. Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».







