Η Χριστιάνα Μπέτα για τον Πέτρο Ιακωβίδη: «Δεν θα μπορούσα να τον δω με διαφορετικό τρόπο» !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Χριστιάνα Μπέτα η οποία και αναφέρθηκε στο πάθος της για τη ζωγραφική , στη δικηγορία αλλά και στο Πέτρο Ιακωβίδη όπου και ξεκαθάρισε πως είναι φίλος της και δεν μπορεί να τον δει με διαφορετικό τρόπο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου.

Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω», είπε αρχικά η Χριστιάνα Μπέτα.

Η Χριστιάνα Μπέτα είπε στη συνέχεια: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ