Η Αθηναϊς Νέγκα εξομολογείται : ” Mόλις ο γιατρός μου είπε για τη λεύκη , με έπιασαν τα κλάματα ” !!!

Όπως είδαμε τη Τρίτη στην εκπομπή Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε η Αθηναϊς Νέγκα η οποία και αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα λεύκη με την οποία και διαγνώστηκε . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Όσο περνάνε τα χρόνια συμβιβάζομαι περισσότερο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται και πήγα στον δερματολόγο. Μου είπε έχετε λεύκη, κρίμα και είστε και νέα κοπέλα και με έπιασαν τα κλάματα. Είναι ένα αυτοάνοσο που κανείς δεν ξέρει τι το προκαλεί. Υπάρχει η λεύκη που προχωρά και η λεύκη που σταματά. Ακόμα έχω στιγμές που μπορεί να αισθανθώ άβολα», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι τέτοια η αδιακρισία των ανθρώπων που σε σοκάρει. Το περιβάλλον έχει διάφορες αντιδράσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δε πιστεύουν ότι δε γίνεται κάτι για τη λεύκη. Και οι αντιδράσεις των Ελλήνων είναι διαφορετικές. Στο εξωτερικό δε με έχει σταματήσει κανείς να με ρωτήσει κοπελιά τι έπαθες;».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ