Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του Super Κατερίνα και στον Αλέξη Μπαρτσώκα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος και αναφέρθηκε στη περιπέτεια υγείας της Ρούλας Πισπιρίγκου .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί, ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα). Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω ειδικές εξετάσεις. Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν θα είχαμε αυτήν την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων και επισήμων ιατροδικαστών οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη. Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κα Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι ούτε βιολόγος και ούτε γιατρός. Αυτό το γονίδιο που δυστυχώς είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια.
Αυτό δηλαδή αυτομάτως δίνει απαντήσεις στο τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμναδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία»







