Μετά την 8η θέση που έφερε στην Ελλάδα η Αμάντα Γεωργιάδη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή ” Κέντρο ” και στο Γιώργο Κουβάρα με θέα την Ακρόπολη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη, περήφανη και λίγο κουρασμένη. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή. Τη νιώθω σπίτι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό εδώ, με το που γύρισα έφαγα έναν γύρο! Πιο πολύ μου αρέσει ο κόσμος που είναι τόσο ζεστός και ανοιχτός. Και ο καιρός μου αρέσει πολύ“.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα κριτήρια επιλογής του κοινού στη Eurovision, η ίδια απάντησε: “Νομίζω στη Eurovision ο κόσμος ψηφίζει περισσότερο το τραγούδι και όχι τη χώρα. Στην περίπτωση της Ουκρανίας το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά δε μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο πόλεμος. Όταν μιλήσαμε με τους εκπροσώπους της Ουκρανίας,μου φάνηκαν καλά παιδιά“.
Η Αμάντα Γεωργιάδη δεν θα προσάρμοζε την εικόνα της για τη δημοσιότητα: “Για μένα δεν είναι το πιο σημαντικό να γίνω διάσημη. Δε θα έκανα κάτι μόνο και μόνο για να γίνω διάσημη. Θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με εκφράζει. Μόνο χαρά μου έδωσε το ότι μεγάλο κοινό άκουσε το τραγούδι μου“.







