Hλίας Βρεττός : ” Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία σύγκρισης με έναν άνθρωπο που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στην τηλεόραση ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό Σου Σου μίλησε ο Ηλίας Βρεττός και αναφέρθηκε στο Πιο Μεγάλο Παζάρι . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Περνώ καταπληκτικά, γελάμε, δίνουμε δώρα. Δίνουμε χαρά στον κόσμο και χαμόγελο. Το ευχαριστιέμαι, είναι μία καινούρια εμπειρία και πρόκληση για εμένα. Νομίζω ότι κάθε επαγγελματίας και παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση οφείλει να ενημερώνεται (σ.σ. για τα νούμερα τηλεθέασης). Δεν έχω τίποτα υπόψιν μου (σ.σ. για ενισχυτικές ενέσεις). Δεν έχω ακούσει τίποτα σε σχέση με αυτό που συζητάς αυτή τη στιγμή και κινούμαστε στον Alpha σαν ομάδα προς μία κατεύθυνση» είπε αρχικά.

Νιώθει σύγκριση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που το είχε παρουσιάσει με πολύ μεγάλη επιτυχία; «Λειτουργώ με μία παιδική αφέλεια στην τηλεόραση. Νιώθω ότι κάνω τα baby steps μου, τα πρώτα μου βήματα, οπότε με ευνοεί το γεγονός ότι έχω λίγη άγνοια κινδύνου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ αυτό και ακόμα και σήμερα που το συζητάμε ένα μήνα μετά την αρχή της προβολής για το Πιο Μεγάλο Παζάρι, δεν θα μπορούσα να μπω σε μία διαδικασία σύγκρισης με έναν άνθρωπο που έχει γράψει τόσο μεγάλη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση».

«Έχω στενοχωρηθεί και περάσει πολύ πιο σημαντικά πράγματα, οπότε έχω πάρα πολύ έντονες άμυνες για τη στενοχώρια. Πρέπει να συμβεί κάτι πάρα πολύ σοβαρό για να στενοχωρηθώ στη ζωή μου. Την κριτική πάντα την ακούω, την αφουγκράζομαι, την επεξεργάζομαι, τη φιλτράρω και προσπαθώ μέσα από αυτήν να γίνομαι καλύτερος» κατέληξε ο Ηλίας Βρεττός για τις κριτικές.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ