Hλίας Ψινάκης : ” Kαταπέλτης ” για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision , ” To τραγούδι μου φάνηκε αίσχος ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό μας μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της χώρας μας από τη Eurovision και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Το τραγούδι μου φάνηκε αίσχος. Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει η ΕΡΤ. Η επιτροπή που έχει αποφασίσει για τα τραγούδια είναι μια γελοιότητα. Ο Καλημέρης που είναι εδώ, ο Φωκάς, ο Καπετανίδης είναι dream team, πλην της Γερμανού που γράφει στίχο και 2-3 ανθρώπων. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να πασάρουν στην Ευρώπη.

Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι με τα δικά μας λεφτά και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά. Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνησή τους, ούτε η επιλογή τους ούτε τίποτα. Εφόσον έχουν κι επιλογή και έστειλαν ένα παιδάκι προσκοπάκι.

Εγώ την μόνη φορά που ασχολήθηκα, έφερα την τρίτη θέση με την ομάδα. Ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Καπετανίδης, όλοι αυτοί ξέρουν καλύτερα»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ