H Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για την ” κόντρα ” με τον Γιώργο Λιάγκα : ” Eίναι αστείο να το συζητάμε. Αυτό που θεωρώ ανισόρροπο…”

Στο ΟΚ μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δικαστικές διαμάχες με το Θοδωρή Μαραντίνη και για τη κόντρα της με το Γιώργο Λιάγκα. Πιο συγκεκριμένα είπε Στην ερώτηση για το αν θα καλούσε στην εκπομπή της τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια ανέφερε: “Με μεγάλη χαρά θα τον καλούσα στην εκπομπή μου. Δεν νομίζω πως θα ερχόταν βέβαια αλλά θα το ήθελα”.

Έπειτα σχολίασε την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι θα ήθελε να καλέσει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή του: “Δεν με έχει καλέσει πάντως. Γενικά δεν είναι το καλύτερό μου να δίνω συνεντεύξεις, ούτε και του Γιώργου. Μάλλον γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ”.

Τέλος, για την κόντρα τους on air η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: Είναι αστείο να το συζητάμε. Έχουμε μια στήλη που σχολιάζουμε τις τηλεοπτικές στιγμές της εβδομάδας, ε ο Γιώργος καταφέρνει και βάζει πάντα τον εαυτό του μέσα. Δίνει το πιο πολύ ψωμί. Αυτό που θεωρώ ανισόρροπο είναι ότι μετά τον ενοχλεί. Αφού κάνει ακριβώς το ίδιο στους υπόλοιπους. Και σε μένα φυσικά. Όλα τα παίζει. Τη δουλειά του κάνει και εμείς το ίδιο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ