H Mαίρη Συνατσάκη ” καίει ” τους ισχυρούς άντρες : ” Δε θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό ” !!!

Σε έξαρση βρίσκονται τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά σωματικής, ψυχολογικής και συναισθηματικής βίας στη χώρα μας, ενώ το τελευταίο διάστημα αρκετά πρόσωπα του δημόσιου βίου έχουν εμπλακεί σε ανάλογες υποθέσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποδείξει πως πάντα εκφράζει, με τον δικό της τρόπο, την άποψή της, αναφορικά με ποικίλα κοινωνικά φαινόμενα, όπως έπραξε και τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια έριξε τα βέλη της σε πρόσωπα όπως ο Απόστολος Λύτρας, ο Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Υποδυόμενη ότι κάνει οντιστιόν για το ρόλο του “ισχυρού άντρα”, η Μαίρη Συνατσακη καταλήγει λέγοντας πως “Εγώ ήρθα γιατί νόμιζα ότι θα κάνουμε ρεαλισμό και αυτό είναι εντελώς επιστημονική φαντασία. Δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Και για εσάς το λέω, νομίζω ότι δεν περνά αυτό το κείμενο πια, στις μέρες μας. Ο ισχυρός άντρας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφετε. Πιστεύω δηλαδή ότι θα σας πουν ότι είναι πάρα πολύ βαρετό αυτό, ποιος ασχολείται με ατά , ποιος τα σκέφτηκε; Είστε υπερβολικοί. Για εσάς το λέω. Κι εγώ, δε θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό, ούτως ή άλλως” ενώ στο τελευταίο πλάνο τρώει ένα χάμπουργκερ.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ