H Φαίη Σκορδά ξεσπά κατά Σεφερλή και Σούρα : ” Είμαι τελείως ενάντια σε αυτό ” !!!

Αντιδράσεις προκλήθηκαν σχετικά με το Μάρκο Σεφερλή που παρίστανε το Nemo και χθες η Φαίη Σκορδά είπε

«Με όλη την εκτίμηση εγώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex.

Υπάρχει το κοινωνικό φύλο, το οποίο εδώ δεν βλέπεις να γίνεται μια ανάλυση και το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν Δεν έχεις διαβάσει για το κοινωνικό φύλο; Δεν έχεις διαβάσει για την ταυτότητα την οποία εμείς ορίζουμε σαν άνθρωποι, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας για το πως ορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνία; H κοινωνία μπορεί να επηρεάσει την βιολογία; Είναι πολλά τα ερωτήματα. Γιατί να βάλουμε τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο; Εμένα αυτή είναι η ένσταση μου», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ