H εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννόπουλου για την προσωπική του ζωή : ” Έχω πονέσει και από τη μία και από την άλλη πλευρά ”

Στο Καλύτερα Αργά βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και είπε τα εξής

“Είμαι πολύ ντροπαλός, είμαι πολύ σεμνός και ειδικά με τις γυναίκες. Δύσκολα το αρχίζω εγώ, αλήθεια. Αν δεν κάνει μια γυναίκα την πρώτη κίνηση, δεν μπορώ. Κάνω την πρώτη κίνηση αλλά την πολύ αρχική, το νταραβέρι το αφήνω στη γυναίκα. Κάπως το έχω, σαν να τη σέβομαι παραπάνω, σαν να είναι η αδερφή μου ή η μάνα μου. Για αυτό τις αντιμετωπίζω με πολύ σεβασμό και πολλή σεβασμό. Το αρσενικό κυνηγά το θηλυκό, αυτός είναι νόμος πανάρχαιος. Το θηλυκό όμως διαλέγει”.

“Το λέω και στα παιδιά στη σχολή. Πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας. Μέσα εκεί κατοικεί η ψυχή μας και δεν είναι σχήμα λόγου. Κάποια θα αποτυπώσουν μετά ότι είμαι ψωνάρα, αλλά δεν με νοιάζει… Σήμερα σταμάτησα σε ένα εστιατόριο που το έχει ένας Λίβυος αλλά το έχω κόψει, γιατί τα έχει λίγο βαριά τα φαγητά και με πολλές θερμίδες. Μου είπε η γυναίκα του, η οποία είναι στρουμπουλή – έχουμε και το #meToo, δεν μπορούμε να πούμε την λέξη- ότι με θαυμάζει που κοιτάω το παστίτσιο και φεύγω. Όλα θέλουν δουλειά” ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι “Ζω για την προσωπική ζωή. Μου αρέσει η σχέση, οι άνθρωποι, το νταραβέρι. Είμαι σχεσάκιας με τη ζωή! Η καλύτερη συνταγή για μια σχέση πρέπει είναι η αλήθεια. Πονάει αλλά έτσι είναι. Έχει Γολγοθά αυτό. Έχω πονέσει και από τη μια και από την άλλη πλευρά. Έχει Γολγοθά αλλά Γολγοθά έχει και η Ανάσταση. Ξέρεις ότι θα πονέσεις αλλά θα έρθει και η Ανάσταση”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ