” H Αλίκη Βουγιουκλάκη με πήρε από το χέρι και με πέταξε στη σκηνή ” !!!

Στο στούντιο 4 βρέθηκε χθες ο Κώστας Κόκλας και είπε

Ένιωσε αίγλη όταν συνεργάστηκε μαζί την αείμνηστη ηθοποιό; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: “Αίγλη ούτως ή άλλως νιώθω για τη δουλειά μου. Μόνο και μόνο το να ανέβεις σε ένα θέατρο, να είσαι 21 ετών και να ανεβαίνεις σε μία αθηναϊκή σκηνή με χίλια άτομα από κάτω… Το “Αλίκη” χώραγε 800 άτομα… Όλο αυτό έχει ένα δέος, τώρα τι Αλίκη μου λες… Άμα σε πετάξουν 20 χρονών πάνω εκεί. Έχουν περάσει τα χρόνια και ακόμα έτσι νιώθω όταν πέφτω πάνω στη σκηνή. Εντάξει, ίσως με μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα καταστραφώ, ότι θα εκθέσω όλο μου τον προσωπικό κόσμο, τη διάθεσή μου, την ενέργειά μου”.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Κόκλας δήλωσε: “Το όνομα της Αλίκης βάραινε ακόμα περισσότερο το άγχος. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν βασίλισσα στο ελληνικό θέατρο, όχι μόνο από άποψη λάμψης και ταπεραμέντου, αλλά και από άποψη παραγωγής και εισιτηρίων. Οι ηθοποιοί πήραν μεροκάματα από τη Βουγιουκλάκη, αυτή πήρε τα πρώτα χρήματα στον Φίνο και πήραν και οι άλλοι κάποια. Της χρωστάμε πολλά. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος με όλους όταν συνεργαστήκαμε. Μου έχει μείνει η πρώτη φορά που βγήκα, με πήρε από το χεράκι και μου λέει “Άντε βγες ρε” και με πέταξε στη σκηνή. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στο θέατρο. Ωραία ήταν!”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ