Όπως γνωρίζουμε σήμερα συνέντευξη θα παραχωρήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Break με τη Βάσω Λασκαράκη και απόσπασμα προβλήθηκε με τον ίδιο αναφέρεται στη πρώτη του μέρα στη τηλεόραση .Πιο συγκεκριμένα είπε
«είμαι στην τηλεόραση από 17 ετών, από το 1991. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα, μια πολύ παράξενη ιστορία, την οποία κρατάω όμως για το ντοκιμαντέρ που μου φτιάχνουν. Το λέω αλήθεια, μου κάνουν ένα ντοκιμαντέρ και θα κρατήσω εκεί τα περισσότερα μυστικά για να τα πω. Ουσιαστικά θα έχει και μια περιγραφή σκηνοθετική στο πως έφτασα, με μια βαλίτσα στην Αθήνα, οπότε και κάποιος θα υποδυθεί τον ρόλο πως φτάνω στην Αθήνα με μια γκρι βαλίτσα».
«Θέλω να πω πως για να γίνει, όσο γίνεται, καλύτερο έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό να κρατάω αρχεία και στοιχεία και πράγματα ώστε να είναι τελειοποιημένο μετά από ένα χρονικό διάστημα. Γιατί σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για κάποιον άνθρωπο;» αναρωτιέται, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή Break με την Βάσω Λασκαράκη.
«Ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα δεις στη Γαλλία για Γάλλους, στην Ιταλία για Ιταλούς, στην Ισπανία για Ισπανούς, αφήνω τους Αμερικανούς γιατί αναφέρονται σε όλο τον πλανήτη, μόλις πούμε για την Ελλάδα…».







