Γρηγόρης Αρναούτογλου : ” Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο , ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένη βρέθηκε η Klavdia στο The 2 night show και πάνω στη συζήτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως τον απάτησε πρώην σύντροφος του . Πιο συγκεκριμένα είπε

«εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

«Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά».

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της βραδινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ