
Στο Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη ταξιδιωτική του εκπομπή . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Ταλέντο δεν ξέρω αν είμαι. Ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να δημιουργήσει ο,τι μπορεί και ο,τι φαντάζεται. Πολλές φορές πολλά πράγματα έχουν μια μαγεία. Η ταξιδιωτική εκπομπή είναι μια συνταγή που υπάρχει πάντα κόσμος εκεί έξω, που θέλει να χαρεί, να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Εμείς μόνο χαρά πάμε να δώσουμε. Οπότε πιστεύω ότι αυτή η εκπομπή δεν έχει κάτι που μπορεί να φαίνεται παλιό. Ακόμα και αν θυμίζει κάτι από το παρελθόν γίνεται με στοιχεία του παρόντος”
Για το ενδεχόμενο μια πρωινής εκπομπής ο ίδιος δήλωσε γελώντας: “Ποιο πρωινό; Βλέπετε κάνουμε τρία πράγματα” ενώ για τον Δημήτρη Σταρόβα δήλωσε: “Πήγα χθες και τον είδα. Είναι τα πράγματα όπως είναι. Μακάρι κάθε φορά να περιμένουμε και πιο ευχάριστα νέα. Αυτές οι στιγμές θέλουν σεβασμό και προσοχή σε αυτά που λέμε. Νομίζω ότι ξεφύγαμε τα πρώτα δύσκολα πράγματα, περάσαμε το πρώτο εικοσιτετράωρο, πάμε για το δεύτερο. Έχει κάποια θεματάκια αλλά κάνουμε τον σταυρό μας και θα πάνε όλα καλά”.







