Γρηγόρης Αρναούτογλου : H εξομολόγηση για την μάχη με τα κιλά του !” Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό sfera Μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την αφαίρεση της λέξης χοντρής από το τραγούδι Άδωνις . Έτσι ο παρουσιαστής είπε τα εξής «Από τότε που ζω όλη αυτή την ιστορία με τα κιλά, τι πρέπει να πω εγώ με όσα έχω περάσει. Με όλα όσα έχω βιώσει από τότε που έχω παχύνει, θα μπορούσα να έχω γράψει βιβλίο. Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα. Όταν βάζεις κιλά, πέρα από τα θέματα υγείας, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει δραματικά. Από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων μέχρι την απέλπιδα προσπάθεια να τα χάσεις».Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Κάπου το political correct μπαίνει αντίθετα ακριβώς, απέναντι από τον κριτικό τρόπο σκέψης».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ