Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο The 2 night show ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει για την Ελένη Μενεγάκη και δεν θέλει να πάει στην εκπομπή της .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να τη δικαιολογήσει, λέγοντας πως γενικότερα η Ελένη επιλέγει να μην εμφανίζεται σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:
«Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό».







