Γρηγόρης Αρναούτογλου : ” Eίναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Μουτσινά – Αν έκανε 30% , θα ήθελε να φύγει ? ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάποια σχόλια για τον Νίκο Μουτσινά όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση, θα ήθελε να φύγει;», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Στη Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούστηκαν σήμερα (3/11) το πρωί στο «Πρω1νό» του ANT1.  Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του παρουσιαστή, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τη δική του άποψη.

«Όταν θες να είσαι επικεφαλής και να έχεις και πρώτο όνομα και να παίρνεις και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, λεφτά που δεν τα βλέπει ο μέσος Έλληνας ούτε σε 2-3 χρόνια, θα αναλάβεις και το βάρος της αποτυχίας σου. Δεν το λέω για τον Νίκο Μουτσινά, λέω για όλους μας.

Για πρώτη φορά ο Γρηγόρης εξαπολύει ένα βέλος εναντίον του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι… Πολλές φορές πρέπει να αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι είναι πως όταν μας φτύνει ο κόσμος δεν ψιχαλίζει, όπως λέμε πάντα αλλά μας φτύνει ο κόσμος. Δεν σημαίνει ότι μας φτύνει για πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, θα την ξανακάνει και θα ξαναβρεί τον δρόμο του, απλώς οι εκπομπές που είναι μανιέρες πολλές φορές κάνουν κύκλους και θέλουν ανανέωση. Δεν φταίει ούτε ο Μουτσινάς ούτε ο ΣΚΑΪ, χρειάζεται ανανέωση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ