Good Job Nicky : ” Δεν είμαι της αναλωσιμότητας ”

Στο Gala και στη Μαριλού Πανταζή μίλησε ο Good Job Nicky και είπε τα εξής

Ο Good Job Nicky ρωτήθηκε αν ήταν πάντα μοναχικός και απάντησε πως αυτό δεν ίσχυε από την αρχή.

“Όχι. Με απογοήτευσαν κάποια πράγματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να μιλήσει περισσότερο γι’ αυτό, ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, εξηγώντας πως πρόκειται για πράγματα που θα μπορούσαν να απογοητεύσουν οποιονδήποτε άνθρωπο.

“Όχι και τόσο. Είναι πράγματα που θα απογοήτευαν τον καθένα, σε ανθρώπινο επίπεδο, επιφανειακά”, είπε.

Ο καλλιτέχνης τόνισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του πολύ μικρό για να έχει νιώσει απογοήτευση, καθώς βρίσκεται σε μια ηλικία που, όπως είπε, μπορεί να βιώνει τα πάντα.

“Όχι, είμαι στη σωστή ηλικία για να νιώθω και να ζω τα πάντα. Είμαι 30 χρονών πλέον”, σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Good Job Nicky μίλησε για το αν έχει επιστρέψει σε μια πιο ενεργή φάση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ξανά όποτε το νιώσει.

“Θα δούμε. Μπορεί να ξαναφύγω για ψάρεμα”, ανέφερε.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν λειτουργεί με όρους συνεχούς παρουσίας και αναλωσιμότητας, κάτι που φαίνεται πως δεν του ταιριάζει.

“Δεν είμαι της αναλωσιμότητας, δεν συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό”, είπε.

Για τον Good Job Nicky, η ουσιαστική παρουσία του βρίσκεται στη μουσική του και όχι απαραίτητα στη διαρκή έκθεση.

“Αν θέλεις να σου κρατήσω παρέα, μπορείς να με βρεις αν πατήσεις το play. Τι άλλη παρουσία χρειάζεσαι από μένα;”, σημείωσε.

Όσο για το πού πηγαίνει όταν απομακρύνεται από τα φώτα και την επικαιρότητα, η απάντησή του ήταν απλή και προσωπική.

“Στον κόσμο μου, όπου και να ’ναι αυτός. Είτε στην Πάρο, είτε στην Αίγινα, είτε στο μυαλό μου, είτε σε κάποιο ταξίδι”, κατέληξε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ