Γιώργος Τσαλίκης προς Ελένη Μενεγάκη : ” Ελένη , σε ευχαριστώ για όλα ” !!!

Η Ελένη Μενεγάκη όπως είδαμε πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση της . Ο Γιώργος Τσαλίκης λοιπόν καλός φίλος της και καλεσμένος αρκετές φορές σε εκπομπές της θέλησε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram να της πει ένα μεγάλο ευχαριστώ με αρκετά όμορφα συγκινητικά λόγια και ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί της πολλά χρόνια πίσω. Δείτε και τη σχετική του ανάρτηση :

View this post on Instagram

Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003 !!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη ! Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λιτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει , άπειρες εκπομπές , γέλια , απρόοπτα ! Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε παρα παρα πολύ !💕🙏🏻💪👍 Σαν αδερφό της , σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί , με καλούσε για να γελάσουμε , να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου , για τον αδερφό μου , για τη ζωη μου !😂😂⭐️ Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το ποσο γελάσαμε πάλι 😂😂😂 Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου 😍 Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσυ αγαπάς !💕 Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας !😀 Γιωργος .

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ